Home

Perdormire
Реклама

Типувај во Евротип и навивај на Европското Првенство за Македонија во Виена!

Home

Спортските обложувалници Евротип започнаа нова наградна игра „ТИПУВАЈ ВО ЖИВО – НАВИВАЈ ВО ЖИВО“, која официјално започна на 11ти декември 2019.

Наградната игра ќе трае до 31.12.2019, која ќе се организира во три т.н. етапи и тоа:

1ва етапа: 11.12 – 17.12

2ра етапа: 17.12 – 24.12

3та етапа: 24.12 – 31.12,

Во секоја етапа ќе има по еден добитник на награда. Добитници на наградите се оние кои погодиле најголем коефициент на тикет со типови од понудата во живо.

Наградата се состои од блок влезници за сите натпревари на Македонија од групната фаза, превоз, сместување и 30.000 денари за покривање на трошоците за време на престојот во Виена, Австрија. Ваква можност ќе имаат 3ца добитници со уште еден придружник по избор.

Моментално, тикет со највисок коефициент со погодени типови е уплатен во обложувалницата Штип 7 со вкупен коефициент од 108.06.

Оваа етапа трае до 17.12, побрзајте и уплатете тикет со типови од понудата од започнати натпревари, можеби вие ќе бидите еден од тројцата кои ќе имаат шанса да ја бодрат македонската репрезентација на Европското првенство во ракомет во Австрија во јануари 2020.

Среќно!