СТРУМИЦА ДЕНЕС СО ПРОМОТИВНИ ПАКЕТИ ЗА РЕКЛАМИРАЊЕ ЗА КОМПАНИИТЕ ПОГОДЕНИ ОД ЕКОНОМСКАТА КРИЗА!

мај 24, 2020

Портал Струмица Денес со промотивни пакети за рекламирање на компаниите погодени од економската криза! Сите оние кои ќе се јават до 5 јуни ќе добијат пакет подготвен од маркетинг тимот на Струмица Денес.

Во акцијата е вклучено:

-Тримесечно рекламирање
-Шестмесечно рекламирање
-Едногодишно рекламирање

Портал Струмица Денес овој период беше меѓу трите најпосетувани портали во Македонија. Сите оние кои се заинтересирани за рекламирање и за подетални информации за понудите, може да се јават на следниот телефонски број: 071 258 511.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: