Home

Perdormire
Реклама

СРЕЌНИ ПРАЗНИЦИ: BALKAN PARTY ДО 14 ЈАНУАРИ СЕКОЈ ДЕН ОД 21:00 ДО 01:00 ЧАСОТ ВО ELEPHANT COFFEE SHOP!

Home

Тимот на COFFEE SHOP ELEPHANT по повод празниците што следуваат, на струмичани им приредија забава секој ден! Односно, секој ден до 14 јануари од 21:00 до 01:00 часот ќе имате можност да уживате во празничната атмосфера со балканска музика. Повелете и уживајте во убавата празнична атмосфера на ELEPHANT COFFEE SHOP!