Perdormire
Реклама

SPEED BURGER & CAFFEE ВРАБОТУВА РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА, КЕЛНЕР\КА ИЛИ ШАНКЕР\КА – ПЛАТА РЕДОВНА И ОДЛИЧНА!

SPEED BURGER & CAFFEE бара работник за во кујна, келнер\ка или шанкер\ка! SPEED BURGER & CAFFEE се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ до „Црвена Ружа“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 390 333 ЗА ПРИЈАВУВАЊЕ.

070353741 и 070889800 – ТЕЛЕФОНСКИ БРОЕВИ ЗА НАРАЧКИ!