РАДОВИШКИОТ РЕСТОРАН „ЛЕОНА ЛУКС“ ПОВТОРНО СО НАЈДОБРА ПРОГРАМА ЗА ПРЕДНОВОГОДИШНИТЕ И НОВОГОДИШНИТЕ ПРАЗНИЦИ – АЛЕН ХАСАНОВИЧ, ЈОРДАН МИТЕВ, СУЗАНА ГАВАЗОВА И АНЕТА СО МЕДИУМ БЕНД!

ноември 28, 2019

Ресторан Леона Лукс минатата година убедливо ја имаше најдобрата музичка програма во регионот во пресрет на предновогодишните и новогодишните празници. Така и оваа година Ресторан Леона Лукс организира богата спектакуларна предновогодишна и новогодишна музичка програма, во која ќе ве забавуваат:

27. 12 Петок- Ален Хасанович
28.12 Сабота – Јордан Митев
29.12 Недела – Анета Арсовска со Медиум Бенд

Најлудата новогодишна забава во регионот и оваа година почувствувајте ја со атрактивната и неодолива Сузана Гавазова и Медиум Бенд. Ресторан Леона Лукс – Радовиш,- Не дозволувајте да ви раскажуваат, повелете заедно да создаваме сеќавања!

Резервации на телефон: 070/988-313

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: