Home

Perdormire
Реклама

ОДЛИЧНА АКЦИЈА НА НОВООТВОРЕНАТА ОПТИКА-ЛМ: ПЛАТЕТЕ ЕДЕН, ЗЕМЕТЕ ДВА ПАРА ОЧИЛА!

Home

Новоотворената оптика-ЛМ која се наоѓа наспроти Католичката црква кај Хотел „Илинден“ со одлична акција за струмичани. Доколку купите еден пар очила, вториот го добивате подарок! Акцијата ќе трае се до 28 ноември!