Home

Perdormire
Реклама

PULSE FITNESS & SPA: ПОРАДИ ГОЛЕМАТА ЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ ЗА ГРУПНИ АКТИВНОСТИ ЗАПОЧНУВАМЕ СО РЕЗЕРВАЦИИ!

Home

ГРУПНИ АКТИВНОСТИ ВО PULSE FITNESS & SPA

Поради голема заинтерeсираност за групите активности започнуваме со резервации на вашето место вo сите групни активности што се одржуваат.
Закажување лично во фитнес центарот или на тел. број 078/219-212.

Краен рок за закажување или откажување е 2 часа пред почетокот на групната активност.