Home

Perdormire
Реклама

ПРЕДНОВОГОДИШЕН ТУРНИР ВО БИЛЈАРД ВО КАФЕ ЛАЈФ ВО СТРУМИЦА – УЧЕСТВО 200 ДЕНАРИ!

Home

Предновогодишен турнир во билјард организира КАФЕ ЛАЈФ во Струмица. Турнирот ќе се одржи на 29.12.2019 година со почеток од 16:00 часот. Учество 200 денари…Пријавување на следниот телефонски број: 078 299 888 или директно во КАФЕ ЛАЈФ кој се наоѓа во срцето на кванташкиот пазар во Струмица. Повелете на добра забава!