Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: ВИЛА ПАРК ИМА ПОТРЕБА ОД ШАНКЕР\КА, КЕЛНЕР\КА, РЕЦЕПЦИОНЕР\КА И РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА!

Home

ВИЛА ПАРК ИМА ПОТРЕБА ОД

  • ШАНКЕР\КА,
  • КЕЛНЕР\КА,
  • РЕЦЕПЦИОНЕР\КА И
  • РАБОТНИК ЗА ВО КУЈНА!

СИТЕ ЗАИНТЕРЕСИРАНИ ДА СЕ ЈАВАТ НА

СЛЕДНИОТ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ: 072 235 943