ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СЕ БАРА РАБОТНИК/ЧКА ЗА РАБОТА НА БЕНЗИНСКА СТАНИЦА ВО СТРУМИЦА!

ноември 19, 2019

Се бара работник/чка за работа на бензинска станица во Струмица. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 075 236 998

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: