Perdormire
Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: КОНЕВИ АРТ-МЕБЕЛ ВРАБОТУВА КОВАЧ, ТАПАЦЕР И КРОЈАЧ/КА НА МЕБЕЛ ШТОФ!

Home

Коневи АРТ-Мебел вработува на одлични позиции со супер услови за работа. Се бара работници на следните позиции:

-ТАПАЦЕР
-КОВАЧ
КРОЈАЧ ИЛИ КРОЈАЧКА НА МЕБЕЛ ШТОФ

Предност имаат сите оние кои се со работно искуство. Се работи од понеделник до петок, сабота и недела се слободни денови. Заинтересираните може да се јават на следниот телефонски број: 077 749 905