Perdormire
Реклама

ОГЛАС: ВИЛА ПАРК-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД КЕЛНЕР И ПОМОШНИК КЕЛНЕР – ПЛАТА И УСЛОВИ ОДЛИЧНИ!

Home

Вила Парк Хотел има потреба од вработени позиција келнер и помошник келнер, плата и услови одлични. За дополнителни информации повелете во Вила Парк или контактирајте не на : 070/364-381