Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС: СЕ БАРА ДИСТРИБУТЕР ЗА МЛЕЧНИ ПРОИЗВОДИ ЗА РЕОН СТРУМИЦА-РАДОВИШ И ОКОЛНИТЕ СЕЛА!

Home

Се бара дистрибутер за млечни производи за реон Струмица-Радовиш и околните села. Сите заинтересирани да се јават на следниот телефонски број: 070 358 777.