Perdormire
Реклама

ОГЛАС: СЕ БАРА ДЕВОЈКА ЗА РАБОТА ВО БУТИК „УНГАРО“ ВО „ГЛОБАЛ“

Се бара девојка за работа во бутик „Унгаро“ во „Глобал“. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 433 003