Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС: РЕСТОРАН „АТЛАНТИС“ СМОЛАРСКИ ВОДОПАД БАРА КЕЛНЕРИ, ШАНКЕРИ И СКАРАЏИИ ЗА РАБОТА!

Home

„Атлантис“ ресторан Смоларски Водопад бара келнери, шанкери и скараџии за работа. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски број: 078 314 212