Perdormire
Реклама

ОГЛАС: Посредување визи и работа во Република Германија!

Ние сме компанија за посредување работа со бугарски пасош и визи со македонски пасош во Република Германија.

Имаме соработка со повеќе компании кои се едни од најдобрите во своите професии.

Го вршиме целиот процес околу визата а тоа е :

-Закажен термин во германската амбасада во Македонија (кој се чека од 5-8 месеци)

-Договор и опис за работа од германска компанија

-Адреса на живеење, во која ќе имате престој

-Здравствено и пензиско осигурување уште од првиот ваш работен ден

-Гарантираме одлична плата

Предност имаат оние со бугарски пасоши

За повеќе информации обратете се во инбокс со кликнување на следниот ЛИНК