ОГЛАС: ЕФ-КАЕМ МЕБЕЛ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА РАБОТНИК ЗА ПРИПРЕМА НА ТАПАЦИРАН МЕБЕЛ!

август 14, 2020

ЕФ-КАЕМ мебел вработува работник за припрема на тапациран мебел. Телефон за пријавување 072/262-271!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: