strumica denes logo

ОГЛАС: ЕДЕМ ВЕЛНЕС ЦЕНТАР-СТРУМИЦА ВРАБОТУВА ФИЗИОТЕРАПЕВТ/КА ИЛИ МАСЕР/КА, СО И БЕЗ РАБОТНО ИСКУСТВО!

Автор:

Датум:

јануари 29, 2020

Категории:

Реклама

Автор:

Датум:

јануари 29, 2020

Категории:

Реклама

Едем Велнес Центар има потреба од ФИЗИОТЕРАПЕВТ/ КА или МАСЕР/ КА, со или без работно искуство. Кандидатите кои ќе бидат примени добиваат специјална обука по ЕДЕМ метода!!!

Сите заинтерсирани кандидати можат да испратат CV на edemwellness@gmail.com или јавете се на 071 660 046 да закажете интервју.