Home

Perdormire
Реклама

ОД ЧЕТВРТОК ДО НЕДЕЛА ЗАБАВА ВО „ACOUSTIC“ – ПОГЛЕДНЕТЕ ЈА НИВНАТА АГЕНДА!

Home

Повелете на добра музика и забава за #викендот што ни претстои:

Четврток – Ние Запирка Другарите

Петок – @tommytassev

Сабота – @spiros_themister

Недела – @thechicksdevojkite

Резервации:

📱Пале: 076266019

📱Андон: 075713518

📱Столе: 076240041