Home

Perdormire
Реклама

НОВО ВРАБОТУВАЊЕ ВО СТРУМИЦА: МАКО ИМЕКС ИМА ПОТРЕБА ОД МАЈСТОР СО ИСКУСТВО ЗА РАБОТА ВО ПРОИЗВОДСТВО НА МЕБЕЛ!

Home

Струмичката компанија МАКО ИМЕКС има потреба од мајстор со искуство за работа во производство на мебел. Сите оние кои се заинтересирани за подетални информации може да се јават на следниот телефонски број: 071 239 015 или на мејл: makoimes_i@yahoo.com!