Home

Perdormire
Реклама

Ноемвриска акција на перниците од BIO линијата со есенцијални масла од соја во салонот на ПерДормире во Струмица!

Home

Ноемвриска акција на перниците од BIO линијата со есенцијални масла од соја

SOYA QUBE =4000ден-15%=3400ден

SOYA MOORE=4600ден-15%=3910ден

SOYA WAVE=4600ден-15%=3910ден

ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ 🤗

Ве очекуваме во нашиот салон во:

📍Струмица ☎034/522-284

🇮🇹10 години највисокиот италијански квалитет во земјата🇮🇹

www.perdormire.mk