Home

Perdormire
Реклама

Ноемвриска акција на душекот „BEL RIPOSO FRESH“ во салонот на ПерДормире во Струмица!

Home

Ноемвриска акција на душекот BEL RIPOSO FRESH
ВРЕМЕ Е ДА СЕ РАЗБУДИТЕ НАСПАНИ И ОДМОРЕНИ

Ве очекуваме во нашиoт салон:
📍Струмица ☎034/522-284 075/327-827
Ул.Гоце Делчев бр.103
🇮🇹10 години највисокиот италијански квалитет во земјата🇮🇹
www.perdormire.mk