Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС: ТИ-ДИ ФРУТИ ВО СТРУМИЦА ВРАБОТУВА КАСИЕР/КА – ПЛАТА 17.000 ДЕНАРИ!

Home

Специјализираниот маркет за зелечнук, овошје и здрава храна ТИ-ДИ ФРУТИ во Струмица, има потреба од касиер/ка. Се работи во две смени, осум работни часа. Плата 17.000 денари+осигурен. Сите оние кои се заинтересирани може да се јават на следниот телефонски броеви: 078/436-869 и 071/239-281