Home

Perdormire
Реклама

„КОСМОПОЛИТ“ И ОВОЈ ПЕТОК СО ОДЛИЧНА АГЕНДА: МАКЕДОНСКАТА ПОП-РОК ДИВА ДАНИ ЌЕ СЕ ПОГРИЖИ ЗА ЗАБАВАТА!

Home

Caffe Restaurant Cosmopolit продолжува со најдобрите забави во градот. Овој петок ќе не забавува македонската поп-рок дива Дани Димитровска.
Резервации на ☎️ 071/341-444