Home

Perdormire
Реклама

ЈОВАН ТРАВЕЛ – ПРЕВОЗ НА ПАТНИЦИ И ИСПОРАКА НА ПАКЕТИ ОД СТРУМИЧКО ДО СЛОВЕНИЈА, АВСТРИЈА, ГЕРМАНИЈА И ШВАЈЦАРИЈА!

Home

ЈОВАН ТРАВЕЛ врши превоз на патници и испорака на пакети до дадената адреса во Словенија, Австрија, Германија и Швајцарија и секако во обратен правец. Патувајте безбедно, сигурно и по најповолни цени до вашата посакувана дестинација само со ЈОВАН ТРАВЕЛ. Искористете ги поволностите кои тие ви ги нудат! Сите заинтересирани за подетални информации може да се јават на ВИБЕР на следните телефонски броеви: MKD 0038970736399 и CH 0041762278259!