Perdormire
Реклама

(ФОТОГАЛЕРИЈА ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: „PRISMA“ Е ИМЕТО НА НОВАТА СОВРЕМЕНА И ДОБРО ОПРЕМЕНА ОПТИКА ВО ГРАДОТ!

„PRISMA“ е името на новата современа и добро опремена оптика во Струмица која се наоѓа веднаш наспроти поранешна „Воденичка“ или поточно на улицата „24 Октомври“ бр.49.

Оптика „PRISMA“ е опремена со софистицирана работилница во која се врши оптометриски прегледи, изработка и монтажа на сите видови стакла со најсовремена технологија.

Истовремено „PRISMA“ врши и поправка и исправување на оштетена рамка (промена на конец, шрафчиња, носници и сл.) Во „PRISMA“ може да ги пронајдете вашите посакувани очила за сонце и контактни леќи!

Професионалност, квалитет и љубезен пристап кон своите клиенти! Повелете во салонот на „PRISMA“ во Струмица!

Во продолжение погледнете ја фотогалеријата од отворањето кое фотографот Столе Ангелов го проследи:

Целосната фотогалерија може да ја погледнете со кликнување на следниот ЛИНК