Perdormire
Реклама

(ФОТОГАЛЕРИЈА) НОВО ВО СТРУМИЦА: СТАРОГРАДСКО МЕСТО „ФАБРИКА“, МЕСТО СТВОРЕНО ЗА ВАШИТЕ СЕМЕЈНИ ВЕСЕЛБИ, ПРИЈАТЕЛСКИ СЕДЕНКИ И СЕКАКВИ ДРУГИ ПРИГОДИ

Директно во срцето на градот или поточно на местото на поранешен „Мал Парк“ се отвори ново место створено за вашите семејни веселби, пријателски седенки и секакви други ваши пригоди.

Староградско место „Фабрика“ е место во кое секојдневно ќе може да уживате во вкусните специјалитети, чорби и салати, место во кое ќе се чувствувате спокојно и опушетно уживајќи во глетката на зеленилата на малиот парк.

Тимот на Струмица Денес со големо задоволство го проследи самото отворање, а во продолжение погледнете ги фотографиите подготвени од Столе Ангелов:

 

 

 

 

Ознаки
  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif