Home

Perdormire
Реклама

ФОТО: СЕ ПРОДАВА 1000м2 ЗЕМЈИШТЕ НА ПРОСЕНИЧКИ ПАТ, ВЕДНАШ ДО „СУВ КРОВ“

Home

Се продава 1000м2 земјиште на Просенички пат, веднаш до „СУВ КРОВ“. Сите оние кои се заинтересирани за повеќе информации, да се јават на следниот телефонски број: 071 313 856