Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО) РОЛЕТАР МОСКОВ ГО ЗГОЛЕМИ ПРОИЗВОДСТВЕНИОТ КАПАЦИТЕТ СО НОВА ПВЦ ЛИНИЈА „ESTRUDER“ КОЈА Е ЕДИНСТВЕНА ВО МАКЕДОНИЈА!

Home

Долги, долги години на пазарот и уште се убедливо најдобри! Ролетар Москов покрај веќе постоечката машина „ESTRUGRAR“, деновиве својот производствен капацитет е збогатен за уште една нова ПВЦ линија „ESTRUDER“ која во моментот е единствена во Македонија! За портал Струмица Денес од Ролетар Москов велат дека постојано ги следат светските трендови во оваа дејност и се трудат што е можно повеќе да им понудат на своите клиенти врвен квалитет, добра услуга и пристапни цени!