Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО ОД ОТВОРАЊЕ) НОВО ВО СТРУМИЦА: УРБАНИОТ КЛУБ „ACОUSTIC“ ДОБИ СВОЕ ОФИЦИЈАЛНО ОТВОРАЊЕ!

Home

Новото урбано место за релаксирање во Струмица „ACОUSTIC“ доби свое официјано отворање викендот. „ACOUSTIC“ се наоѓа во „Глобал“ на местото на поранешен „Индустријал“. Менаџерскиот тим на „ACOUSTIC“ ветува добри забави секој викенд со бендови, диџеи и сл. Во продолжение погледнете дел од атмосферата од самото отворање: