(ФОТО) НОВО ВО ЈУГОИСТОКОТ: ВО ГЕВГЕЛИЈА ДО БРЗИ ПЦР ТЕСТОВИ ПРИЗНАТИ И НАДВОР ОД МАКЕДОНИЈА – ЕЛИ МЕДИКА ПЛУС ВРШИ И МНОГУБРОЈНИ АНАЛИЗИ И ИСПИТУВАЊА!

јули 1, 2021

Почитувани читатели, со огромно задоволство ве известуваме дека молекуларната лабораторија Ели Медика Плус- Гевгелија, официјално ги отвара вратите за Вашите потреби, вршејќи многубројни анализи и испитувања.

Би сакале да ве известиме дека располагаат и со посебен шалтер за земање на брисеви за PCR и брзи антигенски тестови за Covid 19.

⏰Работно време:
Понеделник – Сабота 08:00-20:00

📞 Тел: 034-222-888
075-324-555
075-324-333

Се наоѓаме наспроти Општа болница – Гевгелија.
https://eli-medika-plus.business.site/?m=true

Ве молиме при доаѓање во лабораторијата, да се придржувате кон пропишаните мерки и протоколи.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: