Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО) БРЗА, БЕЗБЕДНА И ДОСТАПНА 24 ЧАСА ШЛЕП СЛУЖБА ВО СТРУМИЦА!

Home

Брзина, безбедност, флексибилност и достапност 24 часа во денот 7 дена во неделата 365 дена во годината.

Нашата мисија е да бидеме достапни за Вас во секое време и ефикасно и најбрзо да ги исполниме вашите барања по најповолни цени.

Вршиме професионален превоз до 5000кг на:

• автомобили (до 3 автомобили заедно)

• минибус

• комбе, товарено комбе

• градежни машини

• земјоделски машини

• трактори

• приколки

• и секаков друг вид на моторни возила

Контакт: 078/362-292 , 070/222-675

email:paljoshkov.m@gmail.com

Можност за плаќање на фактура!