Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО) АГОЛНА ГАРНИТУРА „ТОКИО“ – РЕДОВНА ЦЕНА 33.700, ЦЕНА СО ПОПУСТ 28.640!

Home

Аголна гарнитура Токио

Димензија 290х205х95х74см

Простор за спиење 160х190см

Со кутија за постелнина.

ПУ пена за поголема удобност

Голем избор на високо квалитетни материјали и бои.

Бесплатна испорака до Вашиот дом

Редовна цена 33.700 денари

Цена со попуст 28.640 денари

ИДЕАЛНА ЗА СЕКОЈДНЕВНО КОРИСТЕЊЕ КАКО ЛЕЖАЈ!