ЕСЕНСКИ ПОПУСТИ ВО РИВЕРСОФТ – ОСВЕЖЕТЕ ГО ВАШИОТ ДОМ СО НАЈГОЛЕМИОТ ИЗБОР НА БЕЛА ТЕХНИКА И ИТ ОПРЕМА!

ноември 11, 2019

🍁 EСЕНСКИ ПОПУСТИ 🍁

🍂 Акцијата трае од 11.11 до 13.11 🍂

Освежете го вашиот дом и олеснете ги домашните обврски со најголемиот избор на Бела Техника и ИТ опрема во РиверСофт

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: