Home

Perdormire
Реклама

BLACK FRIDAY ВО ОПТИКА СФЕРА ВО СТРУМИЦА, ПОГЛЕДНЕТЕ ГИ НОВИТЕ ЦЕНИ!

Home

#Black #Friday #WarmUP

За овој #BlackFriday очекувајте тотално ниски цени во омилената #Сфера – Во прилог мало загревање кое почнува од утре !!! 😊

Police
Цена: 8,500
Black Friday цена: 5,100

Police
Цена: 8,000
Black Friday цена: 4,800

Police
Цена: 6,800
Black Friday цена: 4,100

Ray-Ban
Цена: 8,000
Black Friday цена: 4,800

Ray-Ban
Цена: 7,500
Black Friday цена: 4,500

Ray-Ban
Цена: 9,200
Black Friday цена: 5,500

Ray-Ban
Цена: 8,500
Black Friday цена: 5,100

Vogue
Цена: 5,300
Black Friday цена: 3,200

Vogue
Цена: 4,900
Black Friday цена: 3,000

Vogue
Цена: 5,200
Black Friday цена: 3,200

Furla
Цена: 8,200
Black Friday цена: 5,000

Furla
Цена: 8,000
Black Friday цена: 4,800