Perdormire
Реклама

„АВАТАР“ ПОВТОРНО СО ОДЛИЧЕН ЕВЕНТ ЗА САБОТА: ГАЗДА ПАЈА ДОАЃА ВО СТРУМИЦА!

Home

 

🗣️ #ГаздаПаја, својата популарност ја стекнува преку контраверзниот хит “Чке Београдске”, а после тоа продолжува да реди хитови со Ами Џ “Превара” и “Кисела Бонбона”, па до до познатата “Мала мрдај ту ствар” и да не наборјуваме уште многу.

Ова лето важи за еден од раперите кој има “извадено” најмногу хитови како што е “Принц Белведер”, па дуетската со Јелена Карлеуша “Лајк”, хитот со нашите 2Бона “За једну ноч”….

Затоа во #сабота, сите во 🅰️ватар 🔊

📍 #warmup/загревање за настанот ќе биде веќе добро познатиот Dj Mats 🎧📀

#резервации смс/вибер👇

📱Горан – 078/284-978
📱Кристина Тондева- 078/428-024
📱Ангела Узунова – ‭075/723-888‬
📱Славе Колевски – 071/287-777
📱Мартин Величковски – 072/528-746
📱Панче Заев – 071/909-333
📱Христијан – 072/261-702

Или на профилите на #facebook / #instagram кај менаџерите!

🅰️VATAR – THE PLACE TO BE!