АКЦИЈАТА УШТЕ ТРАЕ: БЕСПЛАТНИ ХМC СТАКЛА СО СЕКОЈА КУПЕНА ДИОПТРИСКА РАМКА ВО СТРУМИЧКАТА ОПТИКА ЛМ!

октомври 7, 2020

На ваше барање акцијата за БЕСПЛАТНИ HMC СТАКЛА сеуште трае❗️ 🤓 🤝 💯На ваше барање акцијата за БЕСПЛАТНИ HMC СТАКЛА сеуште трае❗️ 🤓 🤝 💯

Повелете во #OptikaLMPromo​ и со секоја купена диоптриска рамка, добијте HMC стакла БЕСПЛАТНО❗️ 👓

Ве очекуваме!

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: