СЕ ИЗДАВА СТАН ВО СКОПЈЕ ВО НАСЕЛБА КАРПОШ, ВЕДНАШ ДО ЕЛЕКТРО, МАШИНСКИ И ТЕХНОЛОШКИ ФАКУЛТЕТ!

август 5, 2020

Се издава стан во Скопје со површина од 40м2 во населба Карпош 2, веднаш до електро, машински и технолошки факултет. Подетални информации на 070 377 400

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: