Home

Perdormire
Реклама

ГОЛЕМИ ЧЕСТИТКИ: РОЛЕТАР МОСКОВ 100 ГОДИНИ УСПЕШНА И КВАЛИТЕТНА РАБОТА!

Home

100 години или 1 век успешна и квалитетна работа на Ролетар Москов. Замислете, 100 години неуморно работење кое резултира со големи успеси и многу задоволни насмеани клиенти! Ролетар Москов покрај веќе постоечката машина „ESTRUGRAR“, деновиве својот производствен капацитет е збогатен за уште една нова ПВЦ линија „ESTRUDER“ која во моментот е единствена во Македонија! Успешната приказна на РОЛЕТАР МОСКОВ продолжува и понатаму. Големи честитки!