Home

Perdormire
Реклама

ПРЕДНОВОГОДИШЕН ПОПУСТ ОД -20% НА ЦЕЛИОТ АСОРТИМАН ВО „ЕГЛО“ – БРЕНДОТ ЗА ВНАТРЕШНО И НАДВОРЕШНО ОСВЕТЛУВАЊЕ

Home

Неодамна светскиот бренд за внатрешно и надворешно осветлување „ЕГЛО“ отвори и свој салон токму во Струмица.

„ЕГЛО“ ги информира струмичани дека од 23.12.2019 година до 31.12.2019 година, овозможуваат предновогодишен попуст на целиот асортиман од -20%.

Задоволете ги вашите очекувања и желби со призводите достапни во нивниот салон кој се наоѓа на местото на поранешен „АМЦ“