Home

Perdormire
Реклама

ПРАЗНИЧНА АКЦИЈА: НОВАТА ОПТИКА НА ЛМ ВО СТРУМИЦА СО ПОНУДА ДА КУПИТЕ ЕДЕН ПАР ОЧИЛА И ДОБИВАТЕ УШТЕ ЕДЕН БЕСПЛАТНО!

Home

Дочекајте ја 2020 година со стил, со предновогодишната акција на @OptikaLM 🎄 🎁 😎
Само сега, купете еден пар очила и добијте уште еден бесплатно❗️
Топ брендови, загарантиран квалитет, најнови колекции. 🕶 👓 👍
#OptikaLM #popusti #namalenie

Ве очекуваме , ѓуро ѓаковиќ бр 11 струмица или веднаш наспроти Католичката Црква кај „Илинден“.