Home

Perdormire
Реклама

ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: „ВАМЕТАЛ“-СТРУМИЦА ИМА ПОТРЕБА ОД АСИСТЕНТ ВО АДМИНИСТРАЦИЈА И СМЕТКОВОДСТВО!

Home

ВАМЕТАЛ има потреба од работник на позиција:

Асистент во  администрација и сметководство.

Кандидатите е потребно да имаат познавања од областа на сметководство, да знаат да работат на компјутер (word, excel и сл.), да зборуваат и пишуваат англиски јазик. Сите заинтересирани кандидати може да пратат CV на маил: info@vametal.mk