Home

Perdormire
Реклама

НОВ ОГЛАС ЗА ВРАБОТУВАЊЕ: СТОИЛКОВ ПРОДУКТ ВРАБОТУВА ЛИЦЕ ЗА КОВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ, ЛИЦЕ ЗА ПРИПРЕМА И ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО КРОЈАЧНО ОДДЕЛЕНИЕ!

Home

Нови слободни места за вработување во дрвопреработувачката дејност. Стоилков Продукт вработува:

– ЛИЦЕ ЗА КОВАЊЕ ЕЛЕМЕНТИ

– ЛИЦЕ ЗА ПРИПРЕМА (КИТИРАЊЕ И БРУСЕЊЕ)

– ЛИЦЕ ЗА РАБОТА ВО КРОЈАЧНО ОДДЕЛЕНИЕ

Се работи од понеделник до петок.

Работниците ги следува К-15, платени празници, 20 дена годишен одмор и плата одлична.

Телефон за контакт: 078 346 744.

Предност имаат оние со работно искуство!