КОМПАНИЈАТА „ТЕХНО СЕРВИС“ БАРА РАБОТНИК ФАРБАЧ ЗА РАБОТА ВО ИТАЛИЈА СО ПОЗНАВАЊЕ НА ИТАЛИЈАНСКИ ИЛИ ГЕРМАНСКИ ЈАЗИК – ОБЕЗБЕДЕНО СМЕСТУВАЊЕ И ХРАНА

јуни 20, 2021

Фирмата Техно Сервис бара работник ФАРБАЧ за работа во фирма во Италија.

Фирмата нуди:
-Работа на затворено
-Сместување
-Договор за работа
-Храна
-Опрема за работа
-Одлични услови за работа

Барања:
-делумно познавање на италијански или германски јазик
-Бугарски пасош
-работно искуство

Се врши фарбање на индустриски машини во затворен простор.
За повеќе информации на тел.број: 077/832-567
00393277395632 Пепи

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: