Perdormire
Реклама

„ИСОЛЕ-СТРУМИЦА“ ПОВТОРНО ВРАБОТУВА, ОВОЈПАТ МОНТАЖЕРИ СО ВОЗАЧКА, ПЛАТА ОДЛИЧНА НА СЕКОЈ ПРВИ!

Германската фирма Isole која отвара погон во околината на Струмица за производство на алуминиумски врати и прозорци за извоз, има потреба работник на следната позиција:

– МОНТАЖЕРИ СО ВОЗАЧКА

„ИСОЛЕ“ нуди работен договор со осигурување и одлична плата на секој први. Кандидатите треба да имаат минимум средно завршено образование!

Заинтересираните лица потребно е да достават своја биографија со наведена желба за плата на info@i-sole.de или преку Вибер на телефонски број 00491724006633 или да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Ознаки
  • Big-Baner.jpg
  • 300x250.png
  • BANER-19_06.gif