ФОТОГАЛЕРИЈА: Компанијата која се грижи за хигиената на зградите во Струмица – „Марти Хигиена“, ја прослави првата годишнина од своето успешно работење!

декември 12, 2019

Марти Хигиена на 11.12 2019 на ден на св Петнаесет маченици ја прослави првата годишнина од своето успешно работење. Задоволните станари едногласно го потврдуваат тоа.

Лиценцираната фирма Марти Хигиена која се грижи за одржување и застапување со станбен и деловен простор е единствена фирма во градот која со својата посветеност и грижа за зградите во своето едногодишно постоење успеа да се прошири не само во Струмица туку и во поблискиот регион.

Станбените објекти кои ја препуштија грижата во рацете на Марти Хигиена можат да зборуват за почеток на една успешна приказна.

 

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: