Home

Perdormire
Реклама

(ФОТО) НОВО ВО СТРУМИЦА: SPEED BURGER&PIZZA СО ДНЕВНО МЕНИ, ПИЦИ, ПАСТАРМАЈЛИИ, СЕНДВИЧИ, ПАСТА, ПОХОВАНО И ДРУГИ ВКУСНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ!

Home

SPEED BURGER&PIZZA на барање на струмичани подготвија сосема ново мени во нивниот локал!

Од денес во SPEED BURGER&PIZZA може да ги вкусите најдобрите пици и пастармајлии во градот!

Исто така SPEED BURGER&PIZZA од денес има и дневно мени до 16:00 часот.

Дел од нивното ново мени се и тортиљи, поховано, паста, сендвичи и многу други вкусни работи подготвени од вештите раце на вработените во нивната кујна. SPEED BURGER&PIZZA се наоѓа веднаш позади „Тинекс“ до „Црвена Ружа“.

Во продолжение погледнете ги фотографиите од новостите: