Home

Perdormire
Реклама

ФИТНЕС ВО ВАШИОТ ДОМ – ОДЛИЧНИОТ SEMI PRO MAGNETIC BIKE/CROSS TRAINER МОЖЕ ДА ГО НАРАЧАТЕ ПО ОДЛИЧНА ЦЕНА ОД PULSE FITNESS & SPA!

Home

SEMI PRO MAGNETIC BIKE / CROSS TRAINER

SEMI PRO MAGNETIC CROSS TRAINER &

ACTIVE GYM SEMI PRO MAGNETIC BIKE

*Со еден уред може да ги постигнете ефектите од дури 3 фитнес уреди. Овозможува природно движење на телото, го зајакнува кардиоваскуларниот систем и придонесува за подобрување на целокупната физичка состојба.

– Стимулира природно движење на телото

– Усовршен биомеханички дизајн

– Истовремено влијае на зајакнување на горниот и долниот дел од телото

– Со правилно користење можете да потрошите и до 820 калории за еден час

– Стопете ги масните наслаги побрзо отколку што сте сонувале, вежбајќи безбедно во вашиот дом.

http://pulse.mk/product/active-gym-semi-pro-magnetic-cross-trainer/

http://pulse.mk/product/active-gym-semi-pro-magnetic-bike/

*Контактирајте не на 075/252-212 или на http://pulse.mk/shop

🚐Бесплатна достава низ цела Македонија