Home

Perdormire
Реклама

ГОЛЕМО ПРАЗНИЧНО НАМАЛЕНИЕ ВО „ЖИВАНС“ ВО СТРУМИЦА – ПРОДАВНИЦАТА ЗА МАШКИ, ЖЕНСКИ, ДЕТСКИ ОБУВКИ И ТАШНИ!

Home

Продавницата за машки, женски, детски обувки и ташни – „ЖИВАНС“, која за кратко време успеа со својот квалитет да привлече голем број на клиенти, овојпат приреди празнични намаленија на целиот асортиман за струмичани! „Живанс“ се наоѓа на улицата „4 јули“ бр.8 или патот од хотел „Тивериопол“ кој води кон „Глобал“. Располагаат атрактивни машки, женски и детски чевли за сечиј вкус! Повелете и посетете ги: