ОГЛАС: СЕ БАРА АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА, МАШИНСКИ ИЛИ ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР И ОПШТ РАБОТНИК СО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО ВО „ИСОЛЕ“-СТРУМИЦА!

јануари 2, 2020

НОВО РАБОТНО МЕСТО, НОВ ПРЕДИЗВИК И НОВ УСПЕХ. Струмичката компанија „ИСОЛЕ“ вработува на следните позиции:

-АДМИНИСТРАТИВНА СЕКРЕТАРКА СО ИСКУСТВО ВО ДЕЛОТ НА КНИГОВОДСТВОТО

– МАШИНСКИ ИЛИ ГРАДЕЖЕН ИНЖИНЕР

– ОПШТ РАБОТНИК СО ГРАДЕЖНО ИСКУСТВО

Заинтересираните лица потребно е да се јават на следниот телефонски број: 074 227 229.

Споделете ја оваа вест доколку ви се допадна: